Építsd fel birodalmadat a Marson, és csatlakozz a Millennium háborújához!


Több mint 80 millió játékosnál a játék Goodgame Empire a Goodgame Studios kiadója legnagyobb sikere, és ez az egyik legnépszerűbb böngésző játék a világon. Ezért nem meglepő, hogy a német kiadó úgy döntött, hogy elutasítja ezt a kiváló MMO játékot...
Ha a Goodgame Empire története középkori birodalomban van, az űrben van, a Mars bolygón, ez az új ingyenes játék, "Goodgame Empire: Millennium Wars".

A játékot először mobilra (Android és iOS) kell indítani 2018 első negyedévében (valószínűleg márciusban). Ezután a böngészőből közvetlenül lejátszható számítógépes verzió megjeleníti a megjelenését a 2018. júliusi hónapra.
Még mindig egy kis türelem, és felépíthessd birodalmadat a Marson, az áhított érc uralmára: az ezredfordulót.

Játék Millennium Wars

Név : Goodgame Empire : Millennium Wars
Ingyenesség : Free to play / Freemium
Platform : Böngészős játék / Android / iOS
Típus : Stratégiai - Menedzsment - Háborús
Szerkesztő : Goodgame Studios
Instant játék : Igen (alap kiírás)
Ellenfelek : Emberek / Más játékosok
Magyar nyelvű : Igen (+10 nyelven)

Ebben az új, masszívan multiplayer online stratégiai játékban a Marsra szállítjuk. A piros bolygón felfedezett ritka források Millennium, számos bányavállalat versenyezhet az ártalmatlan ásványi ipar iparának uralkodásában ... A határozott döntések és a szabotázs, a játékosoknak meg kell tartani és stratégiai építeni a vállalati birodalom a Mars. A Mars bolygó felszínének vizsgálatával kereshetik meg a Millenniumot a marsi ércben gazdag erekkel, megvédhetik konvojjaikat, vagy megölhetik a többiekét, hogy a lehető legtöbb millenniumot szállítsák a hatalmas MTF ("Mars Trade Federation").

Millennium Wars
A gazdag grafika és a nagyon vonzó és hatékony játékmenet, miután bebizonyította magát "nagy testvérével", biztonságos tét, hogy ez az új MMORTS örömet szerez a birodalmi játékok, az űrkutatási játékok és más stratégiai játékok rajongói számára, és hogy a Goodgame Empire: Millennium Wars lesz az egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb böngészős játék a 2018-as év. Önnek, a tér kaland, azzal a lehetőséggel, hogy csatlakozzanak a háború az űrben több millió más játékosok a világon, hogy alapot építsenek a Marson, és felkészítsék egységeiteket, vezessenek hadsereget a hősies összecsapásokra, ahol taktikai szellemét tesztelni fogják, ellenséges bázisokat és rakományokat lopnak el, és csatlakozni fognak hozzád a többi játékos számára, és valós időben kommunikáljon velük.

Sok szerencsét, és a bolygó birodalma virágzik az ezredfordulón és a páratlan taktikai szellemünkkel!


A Goodgame Empire Mobile Millennium Wars mobil verziójának videó bemutatása, amelynek kiadása 2018 elején várható (angol nyelvű trailer).

Második trailer (angolul) a hatalmas ingyenes online multiplayer birodalmi játék.

Ingyenes azonnali játék